Care Systems is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in het verhelpen van hardware en software problemen, aanleggen en instellen van (draadloos) internet en het samenstellen van computers op maat met alleen kwaliteit onderdelen. Ook kunt u bij Care Systems terecht voor de aanschaf van een desktop, laptop, randapparatuur, software, enzovoort. Vraag om een offerte.

Bij aanschaf van een PC of laptop kunt u kiezen voor het laten overplaatsen van data, e-mail en contacten. Dit kan ook als de oude PC of laptop defect is zolang de harde schijf in orde ist. Bij een beschadigde harde schijf is data recovery vaak toch mogelijk en tegen een voordelig tarief.

Gebroken adapter aansluitingen bij laptops kunnen meestal professioneel werden hersteld of vervangen. Ook voor het laten verwijderen van virussen, trojans, wormen, malware, spyware en adware bent u bij Care Systems aan het juiste adres.

Het maken en terugplaatsen van een complete backup van uw systeem en het opnieuw installeren van Windows, stuurprogramma’s en software kost vaak veel tijd. Deze werkzaamheden combineert Care Systems veelal met andere werkzaamheden waardoor de kosten hiervoor aanzienlijk lager zijn. Tevens worden e-mails, contacten, favorieten, documenten, afbeeldingen e.d. netjes teruggeplaatst naar de plek waar deze stonden. De Windows updates en programma’s zoals Adobe Reader, Codecs voor het afspelen van video's en andere nuttige programma's worden al voor u op de computer geïnstalleerd. De computer wordt meestal al na 1 of 2 werkdagen teruggebracht en weer aangesloten.

Back-ups worden tenminste drie weken bewaard voor het geval er toch nog iets ontbreekt.

Ik lever goederen en diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Het tarief voor bedrijven is € 30,- excl. BTW voor het eerste half uur en daarna € 15,- excl. BTW per kwartier. Bij bedrijven staan vaak meerdere computers die gelijktijdig gescand kunnen worden op bijvoorbeeld virussen, trojans en malware. Dit geldt ook voor het uitvoeren van Windows updates of het installeren van virusscanners.

Care Systems is aangesloten bij ICTWaarborg. Klik hier voor de zekerheden van ICTWaarborg. ICTWaarborg Certificaat in PDF formaat: klik hier.
Klik hier voor de privacyverklaring van Care Systems (PDF download).

U kunt Care Systems een beoordeling geven op de website www.zoekcomputerhulp.nl/hilversum/care-systems.